07.09.2023, Αθήνα, Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, 21:00

Μαρία Φαραντούρη – Zülfü Livaneli. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ο Τούρκος συνθέτης στη σκηνή του ρωμαϊκού ωδείου σε μια μοναδική συναυλία για την αλληλεγγύη, την ανοιχτή επικοινωνία και την ειρηνική συμβίωση των λαών.

27.08.2023, Ελευσίνα, Αρχαιολογικός Χώρος, 21:00

Μαρία Φαραντούρη – Μανώλης Μητσιάς. “Εκεί που σμίγανε τα χέρια τους οι μύστες…”, “στην Ελευσίνα μια φορά…”, οι δύο μεγάλοι ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους και μας θυμίζουν τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και των μεγάλων ποιητών.

11.08.2023, Καλάβρυτα, Χώρος Πανελληνίου Ηρώου Αγωνιστών 1821, 21:00

Μαρία Φαραντούρη – Μανώλης Μητσιάς. Δύο εμβληματικοί ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σε μια πόλη μαρτυρική και έναν χώρο θρυλικό για να ταξιδέψουν το κοινό στη μουσική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας μέσα από τα τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Λοΐζου, Δ. Σαββόπουλου κ.α.

16.07.2023, Αθήνα, Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας, 20:30

Μαρία Φαραντούρη – Μανώλης Μητσιάς. Η Μαρία Φαραντούρη με τον Μανώλη Μητσιά σε μια συναυλία με τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Θ. Μικρούτσικου, Μ. Λοΐζου, Δ. Σαββόπουλου κ.α.

11 & 12.07.2023, Θεσσαλονίκη, Φρούριο Επταπυργίου, 21:15

60 Χρόνια Τραγουδώ. Η Μαρία Φαραντούρη γιορτάζει εξήντα χρόνια σκηνικής παρουσίας, στον εμβληματικό χώρο του Επταπυργίου, με ένα απάνθισμα από το ευρύ της ρεπερτόριο. Μαζί της η Εύη Σιαμαντά και πενταμελές μουσικό σύνολο.

07.07.2023, Αθήνα, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Κήπος Μεγάρου, 21:00

Η Λένα Πλάτωνος στον Κήπο του Μεγάρου. Η Μαρία Φαραντούρη, η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Γιάννης Παλαμίδας ερμηνεύουν συνθέσεις της πρωτοποριακής -στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα- συνθέτριας. Προσκεκλημένοι η Δήμητρα Γαλάνη και ο Κωνσταντίνος Βήτα συμπληρώνουν με τον τρόπο τους μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης!

18.06 & 04.07.2023, Αθήνα, Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, 21:00

Σταύρος Ξαρχάκος. Ανέκδοτο έργο του Σταύρου Ξαρχάκου επάνω σε ποίηση του Γιώργου Σεφέρη -από την ποιητική συλλογή Μυθιστόρημα- και του Γιάννη Ρίτσου -από την ποιητική συλλογή Η Κυρά των Αμπελιών-, ερμηνεύει η Μαρία Φαραντούρη μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα. Ο Γιάννης Κότσιρας με την Ηρώ Σαΐα, στη συνέχεια, τραγουδούν αγαπημένα κομμάτια από γνωστούς κύκλους τραγουδιών του συνθέτη.

07.05.2023, Γερμανία, Μόναχο, Isarphilharmonie, 19:00

Τα καλύτερα του Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαρία Φαραντούρη σε μερικά από τα καλύτερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Henning Schmiedt (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), David Lynch (πνευστά), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο), Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο). Μαζί της οι νέοι τραγουδιστές: Θανάσης Βούτσας και Αλκυόνη.

06.05.2023, Ελβετία, Ζυρίχη, Volkshaus, 20:00

Τα καλύτερα του Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαρία Φαραντούρη σε μερικά από τα καλύτερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Henning Schmiedt (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), David Lynch (πνευστά), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο), Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο). Μαζί της οι νέοι τραγουδιστές: Θανάσης Βούτσας και Αλκυόνη.

04.02.2023, Αθήνα, Μέγαρο Μουσικής, 20:00

Μίκης: Αυτός ο Γνωστός Άγνωστος. Η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το τραγούδι-ποταμός Ο Επιζών του Μίκη Θεοδωράκη, σε ποίηση του Τάκη Σινόπουλου. Μαζί με τον βαρύτονο Τάσο Αποστόλου τραγουδούν γνωστά και άγνωστα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη, με ένα εξαίρετο μουσικό επιτελείο υπό τη διεύθυνση του πιανίστα Αχιλλέα Γουάστωρ.

29 & 30.01.2023, Γερμανία, Βρέμη, Ναός St. Stephani, 19:30

Μαρία Φαραντούρη – Δεσμός Φιλίας. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη συνοδευόμενη από τους: Henning Schmiedt (πιάνο), Ηρακλή Ζάκκα (μπουζούκι & τραγούδι), David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο). Την Χορωδία Bremer Kantorei St. Stephani διευθύνει ο Tim Günther.

11.11.2022, Βέλγιο, Μπρυζ, 20:00

Ενθυμούμενοι τον Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαρία Φαραντούρη σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη. Την συνοδεύουν ο Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), ο Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι-τραγούδι), ο David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο) και ο Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο).

08.10.2022, Ολλανδία, Ουτρέχτη, TivoliVredenburg, Μεγάλη Αίθουσα, 21:50

Βραδιά Ολλανδικής Ποίησης. Η Μαρία Φαραντούρη εμφανίζεται στο πλαίσιο της 39ης Βραδιάς Ποίησης στην Ολλανδία με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Μανόλη Αναγνωστάκη, Οδυσσέα Ελύτη, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Κώστα Καρτελιά και Γιώργου Σεφέρη. Την συνοδεύουν ο Πάνος Κοσμίδης (πιάνο), ο David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο) και ο Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο).

05.10.2022, Αθήνα, Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» ΕΛΣ – ΚΠΙΣΝ, 19:30

Πνευματικό Εμβατήριο & Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαρία Φαραντούρη με τον βαθύφωνο Τάσο Αποστόλου ερμηνεύουν το ορατόριο του Μίκη Θεοδωράκη, σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού, Πνευματικό Εμβατήριο. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας η κορυφαία ερμηνεύτρια με τον Θοδωρή Βουτσικάκη παρουσιάζουν μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη.

23.09.2022, Κέρκυρα, Άνω Πλατεία, 21:00

Όλη η Κέρκυρα μια χορωδία για τον Μίκη, την Ελλάδα την Ειρήνη. Η Μαρία Φαραντούρη, ο Αντώνης Κορωναίος και ο Παντελής Κοντός με 400 χορωδούς από όλη την Κέρκυρα και 30μελή συμφωνική ορχήστρα και μαντολινάτα, υπό τη διεύθυνση του Παναγή Μπαρμπάτη, σε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Κείμενα Κλέλια Χαρίση, αφήγηση Νίκος Άνθης. Σκηνοθετική επιμέλεια Πέτρος Γάλλιας.

18.09.2022, Αττική, Πεντέλη, Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, 20:30

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Βασίλης Λέκκας με μικρό μουσικό σύνολο ερμηνεύουν Έλληνες συνθέτες και ποιητές.

04.09.2022, Κρήτη, Αρκαλοχώρι, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο, 20:00

Μαρία Φαραντούρη – Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύουν Μίκη Θεοδωράκη. Συναυλία στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι και στο πλαίσιο του προγράμματος ανάδειξης και διάδοσης του έργου του Έλληνα συνθέτη με τίτλο “Η Πνευματική και Μουσική δωρεά του Μίκη Θεοδωράκη στον Ελληνικό Λαό”.

03.09.2022, Κρήτη, Ηράκλειο, Creta Maris Beach Resort, 20:00

Κοντσέρτο της Μαρίας Φαραντούρη με αφορμή την ονομασία του χώρου -στον οποίο ο Μίκης Θεοδωράκης είχε εκφωνήσει την ομιλία του με τίτλο «Συμπαντική Αρμονία», στις 10 Μαρτίου του 2006- με το όνομά του: Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”. Στο πιάνο ο Αχιλλέας Γουάστωρ.

01.09.2022, Θεσσαλονίκη, Χορτιάτης, Πέτρινο Γυμνάσιο, 21:00

Εκδηλώσεις Μνήμης για την 78η Επέτειο από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη. Η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει το εμβληματικό έργο των Μίκη Θεοδωράκη και Ιάκωβου Καμπανέλλη Η Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν. Μαζί με τον Βασίλη Γισδάκη ερμηνεύουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι και άλλων Ελλήνων συνθετών.

27-28.08.2022, Ιωάννινα, Πνευματικό Κέντρο, 21:15

Το Ρόδον της Ανατολής. Ένα έργο που εκτυλίσσεται στην Ελλάδα του 1950 μέσα σε ένα κουπέ τρένου όπου συναντώνται πρόσφυγες από διάφορες περιοχές της Μικράς Ασίας, του Πόντου και της Καππαδοκίας. Τραγούδι: Μαρία Φαραντούρη, σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαραφείδου, κείμενα, αφήγηση: Βασιλική Νευροκοπλή, μουσική σύνθεση, μουσική διεύθυνση: Κυριάκος Καλαϊτζίδης, μουσικό σχήμα Εν Χορδαίς. Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός – αφιερωμένο φέτος στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

13.08.2022, Χίος, Περιοχή Καστρομηνά, Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, 21:00

Μαρία Φαραντούρη – Taner Akyol. Η Μαρία Φαραντούρη συμπράττει στο πρώτο μέρος της συναυλίας με τον Τούρκο τραγουδιστή και συνθέτη ερμηνεύοντας τραγούδια από τον κοινό τους δίσκο Maria Farantouri sings Taner Akyol (2010). Στο δεύτερο μέρος η ιέρεια του Μίκη Θεοδωράκη τραγουδά εμβληματικά τραγούδια του τιμώντας τη μνήμη του στην πόλη όπου γεννήθηκε.

4.08.2022, Σκιάθος, Ανοικτό Θέατρο Μπούρτζι, 21:00

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς σε μία μοναδική συναυλία, την οποία διοργανώνει ο Δήμος Σκιάθου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

22.07.2022, Κρήτη, Αύλειος χώρος Μουσείου Αρχαίας Ελεύθερνας, 20:30

Τραγουδώντας την ποίηση στην Ελεύθερνα. Η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει μελοποιημένη ποίηση και ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ποίηση μεγάλων ποιητών. Παίζουν οι μουσικοί: Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο), Τεό Λαζάρου (μπάσο). Συμμετέχει ο Βασίλης Γισδάκης.

18.07.2022, Αθήνα, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 19:00

44η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Επιτροπής Διαστημικής Έρευνας. Τρία μουσικά αφιερώματα περιλαμβάνει η τελετή έναρξης εκ των οποίων το πρώτο τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει τραγούδια του πλαισιωμένη από τους μουσικούς: Αχιλλέα Γουάστωρ (πιάνο), Ηρακλή Ζάκκα (μπουζούκι), David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο) και Μιχάλη Πορφύρη (βιολοντσέλο).

13.07.2022, Ελευσίνα, Αρχαιολογικός Χώρος, 21:00

Των Σιωπηλών Σπαράγματα. Νέο έργο για την Μαρία Φαραντούρη με αποσπάσματα ποιημάτων αρχαίων ποιητριών, σε νεοελληνική απόδοση του Θάνου Τσακνάκη και μελοποίηση της Λένας Πλάτωνος. Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαρμαρινός.

08.07.2022, Γερμανία, Rudolstadt, Grand Stage Heidecksbur, 22:30

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαρία Φαραντούρη, η κορυφαία ερμηνεύτρια του συνθέτη, συμπράττει με τον Ισραηλινό τενόρο Assaf Kacholi σε ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ του Rudolstadt. Ο Oliver Weder διευθύνει την Συμφωνική Ορχήστρα της Θουριγγίας. Στο πιάνο ο Πάνος Κοσμίδης.

04.07.2022, Αθήνα, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, 21:00

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαρία Φαραντούρη, η κορυφαία ερμηνεύτρια του συνθέτη, συμπράττει με τον εξαίρετο βαρύτονο Τάση Χριστογιαννόπουλο και τον σπουδαίο διευθυντή ορχήστρας Μίλτο Λογιάδη σε μία κατανυκτική μουσική βραδιά, αφιερωμένη στη μνήμη και την πολύτιμη παρακαταθήκη που άφησε ο Μίκης Θεοδωράκης. Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται μέρη από το εμβληματικό Canto General σε ποίηση Pablo Neruda και στο δεύτερο ένα απάνθισμα από τα ωραιότερα τραγούδια του συνθέτη.

26 & 27.06.2022, Θεσσαλονίκη, Φρούριο Επταπυργίου, 21:15

Μεγάλες Φωνές. Η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά σ’ ένα μουσικό ταξίδι στα τελευταία 80 χρόνια της ελληνικής μουσικής, μέσα από εμβληματικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών που άφησαν την σφραγίδα τους στην μουσική ιστορία της χώρας. Συμμετέχουν η Εύη Σιαμαντά και η Ανδριάννα Μπάμπαλη. Ο Αναστάσιος Συμεωνίδης διευθύνει την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ΟΜΜΘ MOYSA.

08.06.2022, Αυστρία, Ζάλτσμπουργκ, Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου, 20:00

Τραγούδια που έγραψαν Ιστορία. Η Μαρία Φαραντούρη, στο πλαίσιο του Πρώτου Συμποσίου Ernst Bloch με θέμα Ουτοπία & Αντίσταση, ερμηνεύει τραγούδια για τις δημοκρατικές αξίες και τον άνθρωπο, συνοδευόμενη από τους: Αχιλλέα Γουάστωρ (πιάνο), Ηρακλή Ζάκκα (μπουζούκι) και David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο).

04.06.2022, Βοιωτία, Δίστομο, Αύλειος Χώρος Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού, 20:30

Η Μαρία Φαραντούρη τραγουδά για το Δίστομο. Συναυλία της ερμηνεύτριας στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων Μνήμης της Σφαγής του Διστόμου. Συμμετέχει ο Βασίλης Γισδάκης και παίζουν οι μουσικοί: Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Τεό Λαζάρου (κοντραμπάσο).

22.05.2022, Αθήνα, Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια, 20:30

Από την καρδιά στη μνήμη. Συναυλία στη μνήμη του Μάνου Λοΐζου με την Μαρία Φαραντούρη, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τον Απόστολο Ρίζο με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων από τον θάνατό του συνθέτη.

16.05.2022, Αθήνα, Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια, 19:30

11ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας ΑΓΩΝ. Η οικουμενική φωνή της Μαρίας Φαραντούρη ερμηνεύει τραγούδια από τον μουσικό γαλαξία του Μίκη Θεοδωράκη, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένο το φετινό φεστιβάλ με θεματικό τίτλο Οικουμενική Κοινότητα.

29.04.2022, Αθήνα, Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, 20:00

Συναυλία αφιερωμένη στην Εργατική Πρωτομαγιά με την Μαρία Φαραντούρη. Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την εμβληματική ερμηνεύτρια με την συμμετοχή των Ρ.Αντωνοπούλου, Β.Γισδάκη, Κ.Τριανταφυλλίδη (τραγούδι), Αχ.Γουάστωρ (πιάνο), Η.Ζάκκα (μπουζούκι), D.Lynch (πνευστά), Μ.Πορφύρη (τσέλο), Στ.Καβαλλιεράτου (κοντραμπάσο), Γρ.Συντρίδη (ντραμς), Γ.Τσοκάνη (keyboards), Χρ.Μιχάλη (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα). Διευθύνει ο Μ.Ανδρουλιδάκης.

02.04.2022, Λάρισα, Αίθουσα Συναυλιών ΔΩΛ, 20:30

Η Μαρία Φαραντούρη τραγουδά Έλληνες συνθέτες. Η Μαρία Φαραντούρη συμπράττει με το μουσικό σύνολο «Ενωδεία» και τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη, ερμηνεύοντας έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Κυπουργού και Ελένης Καραΐνδρου.

08.03.2022, Αθήνα, Μουσείο Ακρόπολης, 19:00

Των Σιωπηλών Σπαράγματα. Η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει μέρος του νέου έργου με αποσπάσματα ποιημάτων αρχαίων ποιητριών, σε νεοελληνική απόδοση του Θάνου Τσακνάκη και μελοποίηση της Λένας Πλάτωνος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Οι Ξενιτεμένες Θεές του Παρθενώνα.

25 & 26.02.2022, Αθήνα, Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια, 20:30

Άκου τη φωνή μου κι έλα. Συναυλία – αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ιάκωβου Καμπανέλλη με μελοποιημένα έργα του συγγραφέα, όπως Η Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν, Η Γειτονιά των Αγγέλων, Ο Εχθρός Λαός του Μίκη Θεοδωράκη, Παραμύθι χωρίς Όνομα του Μάνου Χατζιδάκι, Το Μεγάλο μας Τσίρκο του Σταύρου Ξαρχάκου κ.α. Μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη τραγουδούν η Ηρώ Σαΐα, ο Βασίλης Γισδάκης και ο Θανάσης Βούτσας. Τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων διευθύνει ο Ραφαήλ Πυλαρινός.

11.12.2021, Γαλλία, Παρίσι, Grande Salle Pierre Boulez – Philharmonie, 20:30

Εξορία. Η Μαρία Φαραντούρη συμμετέχει σε συναυλία του μουσικού συνόλου Εν Χορδαίς παρουσιάζοντας τραγούδια των Μεσογειακών λαών με θέμα την εξορία.

10.11.2021, Κρήτη, Ηράκλειο, Αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού”, 21:00

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τη Μαρία Φαραντούρη. Συναυλία υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου αφιερωμένη στη μνήμη και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη.

11.10.2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 20:30

17th EuGMS Congress. Η Μαρία Φαραντούρη με ένα μικρό μουσικό σύνολο ερμηνεύει τραγούδια από το ευρύ ρεπερτόριό της στο πλαίσιο του ιατρικού συνεδρίου Γηράσκοντας με καλύτερη υγεία – χτίζοντας συνέργειες σε όλη την Ευρώπη.

01 & 02.10.2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 20:30

Επέστρεφε στην Ποίηση. Η Μαρία Φαραντούρη και ο Δημήτρης Καταλειφός ερμηνεύουν τραγούδια βασισμένα στην ποίηση. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

28.09.2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 20:30

Μελοποιώντας την ελληνική ποίηση. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες: συνομιλία με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Δημήτρη Καταλειφό. Είσοδος ελεύθερη με δελτίο προτεραιότητας (ηλεκτρονική κράτηση).

25.09.2021, Ίλιον, Πάρκο Τρίτση, 21:30

Τα Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Γιάννη Ρίτσου. Η Μαρία Φαραντούρη συμμετέχει στη συναυλία που διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

ΝΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΣΚΟΙ