08.06.2022, Αυστρία, Ζάλτσμπουργκ, Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου

Τραγούδια που έγραψαν Ιστορία. Η Μαρία Φαραντούρη, στο πλαίσιο του Πρώτου Συμποσίου Ernst Bloch με θέμα Ουτοπία & Αντίσταση, ερμηνεύει τραγούδια για τις δημοκρατικές αξίες και τον άνθρωπο, συνοδευόμενη από τους: Τάκη Φαραζή (πιάνο), Ηρακλή Ζάκκα (μπουζούκι) και David Lynch (σαξόφωνο & φλάουτο).

11.12.2021, Γαλλία, Παρίσι, Grande Salle Pierre Boulez – Philharmonie

Εξορία. Η Μαρία Φαραντούρη συμμετέχει σε συναυλία του μουσικού συνόλου Εν Χορδαίς παρουσιάζοντας τραγούδια των Μεσογειακών λαών με θέμα την εξορία.

10.11.2021, Κρήτη, Ηράκλειο, Αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού”

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τη Μαρία Φαραντούρη. Συναυλία υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου αφιερωμένη στη μνήμη και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη.

11.10.2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

17th EuGMS Congress. Η Μαρία Φαραντούρη με ένα μικρό μουσικό σύνολο ερμηνεύει τραγούδια από το ευρύ ρεπερτόριό της στο πλαίσιο του ιατρικού συνεδρίου Γηράσκοντας με καλύτερη υγεία – χτίζοντας συνέργειες σε όλη την Ευρώπη.

01 & 02.10.2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Επέστρεφε στην Ποίηση. Η Μαρία Φαραντούρη και ο Δημήτρης Καταλειφός ερμηνεύουν τραγούδια βασισμένα στην ποίηση. Η επαράσταση είανι αφιερωμένη στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

28.09.2021, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μελοποιώντας την ελληνική ποίηση. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες: συνομιλία με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Δημήτρη Καταλειφό. Είσοδος ελεύθερη με δελτίο προτεραιότητας (ηλεκτρονική κράτηση).

25.09.2021, Ίλιον, Πάρκο Τρίτση

Τα Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Γιάννη Ρίτσου. Η Μαρία Φαραντούρη συμμετέχει στη συναυλία που διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

ΝΕΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΣΚΟΙ